Engleza pentru Personalul Medical

Se adreseaza personalului medical care doreste sa profeseze intr-una din tarile in care limba oficiala este limba engleza.


Acest curs este conceput in concordanta cu cerintele nivelului de competenta B2 prevazute in Certificatul European de competenta lingvistica.

Prefata

   Acesta reprezintă, în primul rând, un ghid de “supravieţuire lingvistică” în domeniul limbii engleze medicale. Este un instrument extrem de util în dezvoltarea competenţelor lingvistice de înţelegere, ascultare şi exprimare vorbită sau scrisă.
Proiectat şi contruit pentru a putea fi utilizat în mod independent, atât în format scris cât şi în format audio, lucrarea identifică cu precizie nevoile cursantulului, oferind apoi un plan bine structurat de satisfacere a acestora, precum şi de motivare intrinsecă pentru continuarea demersului de învăţare.
Acurateţea conţinutului lingvistic, este dublată de o manieră de exprimare idiomatică, naturală, în contexte conversaţionale bine alese. Exemplele şi dialogurile cuprinse în partea aplicativă a cursului sunt inspirate de situaţii reale cu care se confruntă persoanele care practică meseria de medic, asistent, farmacist, traducător sau interpret medical.
În acest sens, glosarele de termeni medicali se pot dovedi instrumente vitale pentru înţelegerea sau comunicarea conţinuturilor lingvistice specifice.
Toate aceste aspecte fac din cursul de faţă o contribuţie esenţială pentru oricine doreşte să îşi îmbunătăţească cunoştinţele de limba engleză în general, precum şi de limba engleză medicală în special.

Lect. univ. dr. Sorin Cazacu
Departamentul de Studii Anglo-Americane şi Germane
Facultatea de Liere, Universitatea din Craiova

   Suportul audio dublează materialul scris; acesta permite asimilarea cu precizie şi acurateţe a particularităţilor limbii engleze.

   Manualul de fata este modern, interactiv si adaptat nevoilor fundamentale ale cursantilor.

   Prima parte a acestui curs intensiv înglobeazǎ noţiuni elementare de medicinǎ, iar cea de-a doua parte este o culegere de texte de specialitate.

   Autorul a încercat sǎ îndeplineascǎ exigenţele tuturor celor interesaţi de limbajul sectorial medical, punând la dispoziţie atât celui care predǎ, cât şi celui care doreşte sǎ studieze acest limbaj, un manual specific, care se dedicǎ, printre altele, autoînvǎţǎrii.

   Parcurgând acest curs, cititorul va avea posibilitatea sǎ studieze gramatica limbii engleze şi termenii de specialitate necesari unei bune comunicǎri cu personalul medical şi cu pacienţii din structurile sanitare din țările în care limba oficială este limba engleză.

Prezentare

Partea I:
– format A4, 310 pagini.

Partea II-a:
– format A4, 225 pagini.

Varianta audio:
– 2 CD-uri, format MP3 (aproximativ 25-30 ore).

CURS ENGLEZA PENTRU PERSONALUL MEDICAL - ASISTENTI MEDICALI, MEDICICURS ENGLEZA PENTRU PERSONALUL MEDICAL - ASISTENTI MEDICALI, MEDICI

 

 

 

 

 

 

 

 

Atentie! Pentru a invata mai rapid: citesti, urmaresti pe carte si in acelasi timp asculti varianta audio.

Pretul cursului este 200 lei
cheltuielile de transport sunt incluse
Suma se plateste la primire coletului
prin curier rapid sau serviciul prioripost al postei romane.


Daca vrei sa intri in posesia acestui curs, apasa pe butonul “comanda”, completeaza formularul si in cel mai scurt timp vei fi contactat de un reprezentant pentru confirmarea comenzii.

Comanda acum si vei plati
doar 200 lei

Comanda acum

 

 

Puteti comanda manualele de limba engleza si din Germania, Italia, Anglia, Irlanda, Franta, Belgia, Austria sau Elvetia, urmand indicatiile:
– achitati in contul Euro Medical Jobs Srl, RO23 INGB 0000 9999 0827 1396, ING Bank, COD SWIFT: INGBROBU, suma de 80 Euro (suma ce include si cheltuielile postale);
– trimiteti prin e-mail, la contact@european-freedom.eu , dovada ca ati facut plata (ordinul de transfer), plus adresa exacta unde sa va trimitem manualele.In termen de 3 zile de la primirea e-mail-ului, va vom expedia manualele de limba engleza.

  
Pentru mai multe detalii click aici.

 

Vrei să ştii ce taxe vei plăti în străinătate şi cum să le recuperezi? Află cele mai importante lucruri despre taxele din străinătate. Primeşte gratis sfaturi şi suport acum! Click aici…

Jooble

Ultima actualizare: 17.06.2019 – 11:39