Franceza pentru Personalul Medical

Prefata

Prezenta lucrare de franceză bazată pe obiective specifice, destinată profesioniştilor din domeniul medical, constituie o oportunitate excelentă de învăţare a limbii franceze, nu doar pentru cei care doresc să lucreze în acest domeniu, cât şi pentru elevi şi studenţi.

   Aceasta reprezintă un instrument relevant de lucru pentru profesori şi un mijloc de aprofundare a cunoştinţelor pentru toţi cei iniţiaţi în tainele acestei limbi.
   Concepută pe niveluri multiple, cartea devine în acelaşi timp manual, ghid de conversaţie, carte de exerciţii şi dicţionar.
   Organizarea sa precisă urmăreşte o progresie pe etape, în paralel cu toate aspectele limbii franceze, de la simplu la complex, de la general la specific.
   Se asigură permanent conexiunea cu achiziţiile anterioare, structurile sunt bine reliefate, reluate, recapitulate sub diverse forme, astfel încât să se asigure o bună asimilare şi înţelegere a acestora.
   Părţile de teorie, riguros concepute astfel încât să poată oferi o pertinentă privire de ansamblu, sunt întotdeauna puse în valoare prin exerciţii care contribuie la dezvoltarea capacităţilor de exprimare orală şi scrisă.

Suportul audio dublează materialul scris; acesta permite asimilarea cu precizie şi acurateţe a particularităţilor fonetice ale limbii franceze.

Manualul de faţă este modern, interactiv şi adaptat nevoilor fundamentale ale cursanţilor.

Prima ediţie a cursului a fost deja un succes, prin caracterul său unic pe piaţa românească a didacticii limbajului medical francez.

Prezenta ediţie conţine materialul pedagogic deja verificat în practică, testat şi îmbunătăţit prin observarea atentă a strategiilor de învăţare ale vorbitorilor români.


Dr. Claire Despierres
Profesor – cercetător
Universitatea Bourgogne – Dijon

Prezentare

Partea I:
– format A4, 340 pagini.

Partea II-a:
– format A4, 240 pagini.

Varianta audio:
– 2 CD-uri, format MP3 (aproximativ 25-30 ore).

LIMBA FRANCEZA  PENTRU PERSONALUL MEDICAL - 2019
LIMBA FRANCEZA  PENTRU PERSONALUL MEDICAL - 2019

Vezi editia precedenta

Atentie! Pentru a invata mai rapid: citesti, urmaresti pe carte si in acelasi timp asculti varianta audio.

Pretul cursului este de 200 lei
cheltuielile de transport sunt incluse
Suma se plateste la primire coletului
prin curier rapid sau serviciul prioripost al postei romane.


Daca vrei sa intri in posesia acestui curs, apasa pe butonul “comanda”, completeaza formularul si in cel mai scurt timp vei fi contactat de un reprezentant pentru confirmarea comenzii.

Comanda acum si vei plati
doar 200 lei

Comanda acum

Puteti comanda manualele de limba franceza si din Germania, Italia, Franta, Anglia, Belgia, Austria, Spania sau Elvetia, urmand indicatiile:

– achitati in contul Euro Medical Jobs Srl, RO23 INGB 0000 9999 0827 1396, ING Bank, COD SWIFT: INGBROBU, suma de 80 Euro (suma ce include si cheltuielile postale);
– trimiteti prin e-mail, la contact@european-freedom.eu , dovada ca ati facut plata (ordinul de transfer), plus adresa exacta unde sa va trimitem manualele.

In termen de 3 zile de la primirea e-mail-ului, va vom expedia manualele de limba franceza.

  
Pentru mai multe detalii click aici. sau click aici.
   

Vrei să ştii ce taxe vei plăti în străinătate şi cum să le recuperezi? Află cele mai importante lucruri despre taxele din străinătate. Primeşte gratis sfaturi şi suport acum! Click aici…

   

   

Jooble

Ultima actualizare: 23.07.2019 – 18:45