Curs Germana pentru Personalul Sanitar

Se adreseaza asistentilor medicali generalisti care vor sa lucreze in Germania, Austria sau Elvetia.

Parcurgand acest curs, vei avea posibilitatea sa studiezi gramatica limbii germane si termenii de specialitate necesari unei bune comunicari cu personalul sanitar si cu pacientii din structurile sanitare din Germania, Austria si cantoanele din Elvetia in care se vorbeste limba germana.


Intr-o noua formula, adoptand tehnici moderne de invatare a limbii germane, editia revizuita a cursului “Germana pentru personalul sanitar” ofera, tuturor celor interesati, posibilitatea de a imbina limbajul uzual cu cel medical.

Structurat pe lectii, cursul de limba germana pentru personalul sanitar reprezinta un adevarat izvor de informatii pentru toti cei care isi doresc sa porneasca de la zero si nu numai.

Modul interactiv in care sunt structurate lectiile permite depasirea barierelor unui curs sec si rigid, oferind originalitate si o alta viziune asupra modului de predare si de invatare a limbii germane.

Unicitatea cursului de limba germana, pe piata romaneasca, conceput special pentru personalul medical, a transformat prima editie intr-un real succes.

CURS LIMBA GERMANA - ASISTENTI MEDICALI / MEDICI - 2019

Manualele de curs, disponibile in doua volume (parti), sunt insotite de o varianta audio (trei CD-uri) create special pentru a oferi cursantilor toate facilitatile de invatare a limbii germane. Suportul audio are rolul de a-i ajuta sa asimileze atat partea fonetica, cat si pronuntia.
CURS LIMBA GERMANA - ASISTENTI MEDICALI / MEDICI - 2019

Vezi tematica si continutul lucrarii…..

Vezi editia precedenta

Atentie! Pentru a invata mai rapid: citesti, urmaresti pe carte si in acelasi timp asculti varianta audio.
Pretul cursului este de 250 lei
cheltuielile de transport sunt incluse!
Suma se plateste la primire coletului
prin curier rapid sau serviciul prioripost al postei romane.Daca vrei sa intri in posesia acestui curs, apasa pe butonul “comanda”, completeaza formularul si in cel mai scurt timp vei fi contactat de un reprezentant pentru confirmarea comenzii.

Comanda acum si vei plati
doar 200 lei

Comanda acum

Puteti comanda manualele de limba germana si din Germania, Italia, Franta, Anglia, Belgia, Austria, Spania sau Elvetia, urmand indicatiile:

– achitati in contul Euro Medical Jobs Srl, RO23 INGB 0000 9999 0827 1396, ING Bank, COD SWIFT: INGBROBU, suma de 80 Euro (suma ce include si cheltuielile postale);
– trimiteti prin e-mail, la contact@european-freedom.eu , dovada ca ati facut plata (ordinul de transfer), plus adresa exacta unde sa va trimitem manualele.

In termen de 3 zile de la primirea e-mail-ului, va vom expedia manualele de limba germana.  
Pentru mai multe detalii click aici. sau click aici.
   

Vrei să ştii ce taxe vei plăti în străinătate şi cum să le recuperezi? Află cele mai importante lucruri despre taxele din străinătate. Primeşte gratis sfaturi şi suport acum! Click aici…

   

   

Jooble

Ultima actualizare: 23.07.2019 – 18:46